English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Πρόταση Ζαγόρ σε Ζήση!

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, -όπως έγινε γνωστό απόψε- έκανε επίσημη πρόταση στον Ζήση Βρύζα, να επανέλθει στην ομάδα και να γίνει και πάλι κρίκος της αλυσίδας που θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ ψηλότερα.


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έκρυψε το τελευταίο διάστημα την επιθυμία του να επανέλθει και πάλι στον "Δικέφαλο", ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια πέρασε με επιτυχία από διάφορα σημαντικότατα πόστα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.
H συγκεκριμένη πρόταση είχε γίνει  πριν δύο μήνες, χωρίς ημερομηνία λήξης,λόγω της ευαισθησίας  του Ζαγοράκη σε θέματα που άπτονται της εθνικής ομάδας (δεν ήθελε δηλαδή να τον πιέσει περισσότερο, ώστε να πάρει μια απόφαση που ενδεχόμενα να "δημιουργούσε πρόβλήμα" στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα). 
Με αφορμή το ρεπορτάζ  περί ενδιαφέροντος του βάζελου για να εντάξει στο δυναμικό του, στη θέση του τεχνικού διευθυντή,  τον Βρύζα, έγινε  η συνάντηση των δύο, την Πέμπτη, στην Αθήνα και ο Ζήσης δεσμεύτηκε να απαντήσει εντός 48 ωρών .
Δεν ήταν όμως μόνο ο πρόεδρος της ΠΑΕ που προσπαθούσε να επαναφέρει τον Βρύζα και πάλι στα "πράματα" της ομάδας. Τον προσέγγισαν επίσης, ο νυν τεχνικός διευθυντής καθώς και μέλη της διοίκησης, δείχνοντάς του ξεκάθαρα το ότι επιθυμούν να τον δουν και πάλι στην Τούμπα...
Το μπαλάκι πλέον περνάει στα χέρια του Βρύζα που έχει να επιλέξει ανάμεσα στην πρόταση του πολυμετοχικού και σε αυτήν του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος έκανε γνωστό, ότι μετά το σημερινό παιχνίδι της εθνικής ομάδας με τη Μάλτα, θα απαντήσει είτε θετικά είτε αρνητικά.
Σίγουρα είναι πολλά αυτά που έχει να σκεφτεί ο πρώην πρόεδρος και πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, τις επόμενες ώρες. Περιμένουμε να δούμε την απάντησή του, ώστε να δοθεί οριστικά τέλος σε μια ιστορία που τα τελευταία 24ωρα απασχόλησε πολύ την οικογένεια του "Δικεφάλου", προκαλώντας έντονο προβληματισμό στον κόσμο της ομάδας που εκτιμά τον Ζήση Βρύζα, καθώς αναγωρίζει στο πρόσωπό του "έναν από εμάς"...

1 σχόλιο: