English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

«Πρόκληση για κάθε προπονητή ο ΠΑΟΚ»

ΕΔΩΣΑΝ τα χέρια χθες το απόγευμα ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τον Λάζλο Μπόλονι και ο Ρουμάνος «πιάνει δουλειά» στον ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον «πρόκληση για κάθε προπονητή»...
Ο 58χρονος προπονητής θα υπογράψει σήμερα το μεσημέρι διετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 480 χιλιάδων ευρώ τον πρώτο χρόνο και 540 τον δεύτερο, και μετά θα παρουσιαστεί επίσημα απ' τον Ζαγοράκη. Ο Μπόλονι ήταν στη Θεσσαλονίκη από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, καθώς έφτασε με απόλυτη μυστικότητα και ζήτησε από τη διοίκηση να μη γίνει γνωστό τίποτα πριν «δώσουν τα χέρια». Η συζήτησή του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ διήρκεσε αρκετές ώρες, καθώς ο Ρουμάνος αποδείχτηκε λεπτολόγος και ήθελε να είναι όλα στην εντέλεια. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα να του δώσει αυτά που ζητούσε και σήμερα θα αρχίσει και τυπικά η συνεργασία τους. Ο Μπόλονι ενημερώθηκε ήδη για το έμψυχο υλικό της ομάδας, καθώς στην πρώτη επαφή του με τον Παντελή Κωνσταντινίδη προ εβδομάδας είχε ζητήσει αρκετά -18 τον αριθμό- dvd για να τη μελετήσει.
Οι συζητήσεις του Ζαγοράκη με τον Μπόλονι έγιναν σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, περιφερειακά της πόλης, όπου ήταν παρών και ο... Σέρζιο Κονσεϊσάο με τον πρώην προπονητή της Σταντάρ Λιέγης, Ντομινίκ Ντ' Ονόφριο! Η παρουσία του Κονσεϊσάο -που διέψευσε πρόσφατα ότι είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία- προκάλεσε έκπληξη, αλλά διευκρινίστηκε ότι ήταν σύμπτωση, καθώς έχει έρθει για «μίνι» διακοπές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου