English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Μεσολαβητής ο Σάντος!

Για να φτάσει στην πρόταση της Πέμπτης (2/6) ο Ζαγοράκης, προηγήθηκε αρκετή προεργασία...
... Ο πάγος μεταξύ των δύο ανδρών... έσπασε την μέρα που ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και έπαιξε ρόλο σ' αυτό ο Φερνάντο Σάντος. Σε γεύμα που είχε με τον Ζαγοράκη ο Πορτογάλος τεχνικός του είπε:"Δεν μπορώ να σας βλέπω έτσι, εσένα και τον Ζήση" και λίγο αργότερα οι τρεις τους κάθισαν μαζί στην σουίτα.
Στη συνέχεια ακολούθησαν επαφές του Ζήση Βρύζα με τον Παντελή Κωνσταντινίδη (προς τιμήν του, αν και νυν τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ), αλλά και στελέχη της ΠΑΕ που καλλιεργούσαν το έδαφος για την επιστροφή του Βρύζα στην ομάδα. Μετά το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής με την Μάλτα οι συνθήκες έδειχναν ακόμη πιο ώριμες για να τεθεί ανοιχτά το ζήτημα, γι' αυτό άλλωστε εκείνη την περίοδο πήρε δημοσιότητα το θέμα. Ο Βρύζας, βέβαια, διέψευσε γιατί αισθάνθηκε ότι το τάιμινγκ δεν ήταν το κατάλληλο ελέω Εθνικής.
Προσεγγίζοντας τα πλέι οφ, ο Ζαγοράκης είχε ήδη κάνει κρούση στον πρώην συνεργάτη του για να γυρίσει στην ΠΑΕ με ανοιχτή την ημερομηνία επιστροφής. Συγκεκριμένα, η πρόταση έγινε πριν δύο μήνες και το γεγονός ότι ο Ζαγοράκης δεν έβαλε dead line για την αποδοχή της εκ μέρους του Βρύζα, εκπορευόταν από την ευαισθησία του προέδρου της ΠΑΕ στο κεφάλαιο Εθνική ομάδα.
Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε παιχνίδια όπως αυτό του Βόλου με τον Ολυμπιακό, όταν και είχαν καινή παρουσία, έχοντας δίπλα τους και τον Αχιλλέα Μπέο. "Έρχεσαι;" είπε ο Ζαγοράκης στον Βρύζα, που από την πλευρά του άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο, τονίζοντας: "Θα δούμε... Θα το σκεφτώ...".
Τελικά, ήρθε η Πέμπτη (2/6), όταν ο Ζαγοράκης, διαβάζοντας το μπαράζ δημοσιευμάτων για την κρούση του Παναθηναϊκού στον Βρύζα, έκανε άμεσα το ραντεβού μαζί του στην Αθήνα καταθέτοντας την πρόταση την οποία αναφέρουμε στην αρχή του κειμένου.  
Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι τις τελευταίες ώρες από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού διαρρεόταν, σε αντίθεση με τις προηγούμενες μέρες, ότι η συμφωνία με τον Βρύζα δεν είναι δεδομένη και ότι οριστικό ξεκαθάρισμα θα υπάρξει μετά το ματς με την Μάλτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου