English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified


powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ερχεται ο Σπαντάζιο για τον ΠΑΟΚ




«Πριν από λίγο μίλησα με τον ατζέντη του Σπαντάζιο και μου είπε πως ο Τζουλιάνο θα είναι αύριο στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ...
Μέχρι πρότινος είχε προτάσεις από μια ομάδα του Ιράν και από τη Σάντος. Εχει συμβόλαιο με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου έως το 2012, βάσει όμως του νέου κανονισμού της ΟΥΕΦΑ, μπορεί να πληρώσει την Ραπίντ για το διάστημα των τριών μηνών που απουσιάζει από τις δραστηριότητες της ομάδας και να μείνει ελεύθερος. Η Ραπίντ κινήθηκε νομικά εναντίον του, βάσει όμως του κανονισμού της ΟΥΕΦΑ που βολεύει τους παίκτες, ο Σπαντάτσιο θα πρέπει να θεωρείται ελεύθερος», είπε για να συμπληρώσει.
«Είναι παίκτης υψηλής ποιότητας κι έφυγε από τη Ραπίντ για οικονομικούς λόγους, αφού η Ραπίντ δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της. Συν τοις άλλοις, ο κουνιάδος του είχε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, ζήτησε από τη Ραπίντ να τον πληρώσει γιατί χρειαζόταν τα χρήματα, αλλά αυτό δεν έγινε. Κι εκεί αποφάσισε να φύγει».
Αναφέροντας τις επιδόσεις του Σπαντάζιο στην Ραπίντ είπε μεταξύ άλλων ότι «έπαιζε με τον Λαζάρ στη μεσαία γραμμή, αλλά ο Σπαντάτσιο είναι πιο επιθετικός παίκτης. Παίζει πίσω από τη κορυφή της επίθεσης, δεξιά στην επίθεση, αλλά έχει παίξει και σε ρόλο αμυντικού χαφ.
Του αρέσει όμως να κινείται στην επίθεση, παίζει με ψηλά το κεφάλι, έχει κάθετη πάσα και φυσικά του αρέσει να σουτάρει. Η Ραπίντ τον απέκτησε το 2008 από τη Νασιονάλ Μαδέιρα καταβάλλοντας το ποσό των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ και θεωρώ ότι ήταν μια απόλυτα πετυχημένη πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου